Om företaget

Andersson & Hjalmarson AB är ett familjeföretag som grundades 1939 av Karl Andersson och Jonas Hjalmarson. Företaget har sitt säte i Ulricehamn och drivs idag i andra och tredje generation av Karl Anderssons dotter Annika Mattsson och hennes make Lennart samt deras barn Per och Viktoria Mattsson. Företaget har totalt åtta anställda.

Trots hård konkurrens från företag i låglöneländer har vi lyckats hålla kvar den största delen av vår produktion i Sverige. Två avgörande faktorer till det är den höga kvaliteten på våra produkter och våra korta ledtider.

För att tillgodose grossister med olika inriktning har vi idag även trading med länder i Asien.

Vi har en stor bredd i vår tillverkning och kan erbjuda allt från olika typer av tyger till produktion av kläder.

De flesta våra tyger tillverkas i Sverige och i och med att vi jobbar hårt för miljön så använder vi såklart bara ekologiskt certifierat garn.
På bomull kallas det GOTS och står för Global Organic Textile Standard.

Vi har nu också börjat med Ull och då heter certifieringen IVN och detta står för International Association Natural Textile Industry.

När det gäller produktion av kläder o.s.v har vi behållit den största delen av produktionen i Sverige, allting till och med utskärning sker i Sverige och sedan har vi ett bra samarbete med ett företag i Estland som syr ihop delarna.

Beställ tygprover här!

Vi expanderar under 2018 och behöver anställa mer personal!

Andersson & Hjalmarson har sedan 1939 haft förmånen att hjälpa våra kunder med tillverkning av tyger och logistik.

Då vi arbetar med ett flertal av våra kunders e-handelslösningar, ökar nu behovet av att dagligen skicka mer paket till världens alla hörn! Vi söker därför dig som vill jobba med plock och pack. Vi tror att du som söker har god fysik och är mycket flexibel då våra kunder kräver flexibilitet. För att trivas hos oss är du positiv, strukturerad och har lätt att lära dig nya uppgifter. Vissa administrativa uppgifter förekommer så som kunskap i Officepaketet är nödvändigt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Maila din ansökan redan idag till per@a-h.se Frågor om tjänsten besvaras på tel. 0321-27661