Flexibel tredjepartslogistik.

Andersson & Hjalmarson erbjuder företag och e-handlare kompletta logistik- och lagertjänster, med hela världen som mottagare.  Idag är vi ett unikt logistikföretag som erbjuder ett brett utbud av olika typer av lönsamma lösningar för de flesta behov av anpassad logistik.

Vi är idag en distributionscentral där företag kan få hjälp på olika sätt beroende på vad just ditt behov är. Vi har tullfria lager och bra avtal med flera fraktföretag, mot privatpersoner, till ombud och till företag. Idag så distribuerar vi färdiga varor över hela världen. Vi erbjuder kundanpassade logistiklösningar vilket innebär att du som kund kan välja vad du vill ha hjälp med.

Tullfria lager?

Vi har tullfria lager och bra avtal med flera fraktföretag, mot privatpersoner, till ombud och till företag. Idag så distribuerar vi färdiga varor över hela världen.

Ett urval av våra tjänster är:

– Lagerhantering
– Distribution
– Paketering
– E-handelslösningar
– Ordermottagning
– Fakturering

Kundtjänst mot er kund?

Vi hjälper er gärna med kompetent och tillgänglig kundtjänst gentemot era kunder. Det innebär att vår personal hjälper era kunder via mail eller telefon med frågor kring leverans, lagerstatus, track & trace, returer och byten. Kundtjänst kan också innebära en innesäljfunktion med ordermottagning.

Tillsammans utbildar vi kundtjänstpersonalen och dokumenterar den information som gäller som svar på kundernas frågor. Vi sätter också upp de datakällor som behövs för att kundtjänstpersonalen alltid ska kunna ge era kunder ett korrekt och snabbt svar.

Vi erbjuder idag kundtjänst på svenska och engelska.

Ett samarbete med oss tillför kunskap, ledning och resurser till din logistik och distribution med hjälp av våra kompetenta logistikspecialister. Vi garanterar dig som kund professionell rådgivning och vägledning till det säkraste och effektivaste transportsättet.

Och självklart arbetar vi ständigt för att optimera och skapa värde för din verksamhet med skräddarsydda lösningar som möter alla internationella krav .

Välkommen att kontakta oss för mer information på tel 0321-276 60.